儿童青少年手工艺项目和活动

To Go!活动和手工艺项目都是线下进行,参与者可从每个社区图书馆通过无接触方式获得活动包并带回家。 

这些活动乐趣十足,无需使用电子产品,可能包括可打印的小册子、科学实验、艺术项目等等。 

每个月针对以下年龄段的人群推出全新的三组活动:学龄前儿童、儿童和青少年。

如果您对本月提供的任何活动感兴趣,请致电您的当地图书馆,您可以通过无接触服务来获取这些活动的活动包。

We welcome your respectful and on-topic comments and questions in this limited public forum. To find out more, please see Appropriate Use When Posting Content. Community-contributed content represents the views of the user, not those of Sno-Isle Libraries